+31 (0) 79 8200394

milltek.logo

 

logojd2

Over Tuningparts

Tuningparts b.v. heeft als doel tuningartikelen te leveren op een eenvoudige manier tegen een scherpe prijs. Dit initiatief is ontstaan nadat is gebleken dat er een behoefte bij de klant bestaat aan het eenvoudig en drempelloos kunnen bestellen van opwaarderingsonderdelen voor elk merk auto. Hoofdzakelijk zijn wij gespecialiseerd in het leveren van artikelen voor de merken Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen. Daarnaast leveren wij ook producten voor overige merken.

U kunt bij ons terecht voor:

JD Engineering

Gespecialiseerd in het chiptunen van de merken Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen. Wij hebben veel ervaring met custom chiptuning, hierbij passen wij de software uniek aan op de motor, dus geen universele chip.

Milltek Sport

Bent u op zoek naar een nieuw uitlaatsysteem, omdat uw huidig systeem is versleten of zoekt u gewoonweg wat beters? U kunt bij ons terecht voor een compleet RVS Milltek uitlaatsysteem(van downpipe tot einddemper). Heeft u alleen het begin- of eindstuk nodig, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Overig

Daarnaast leveren wij nog veel meer artikelen. Hierbij kunt u denken aan verbeteringen op het gebied van onderstel door bijvoorbeeld een Eibach verenset te monteren, maar ook leveren wij Carbonio airboxen om de luchttoevoer naar de motor te verbeteren.

Voor de ontwikkeling van onderdelen en sets werken we samen met grote fabrikanten zoals Eibach, Bilstein, Brembo, Mov-It. Indien nodig kunnen we terugvallen op de enorme kennis van AutoService van der Velden en JD engineering. Voor u een geruststellende gedachte.